Papieren Zwaard

Onze eerste schrijfchallenge zit er alweer op! In de maand februari van 2022 gingen we aan de slag met het handpalmverhaal, oftewel: flash fiction. Dit is een extreem kort verhaal van tussen de 55 en 1000 woorden lang. Voor onze challenge besloten we dat 500 woorden een mooie middenweg was. Het thema van de challenge was:

“Een reis door de tijd”

 

Daarnaast moesten de deelnemers ook gebruik maken van drie van de volgende tien woorden: 

Sleutel, rivier, kat, spiegel, schilderij, bibliotheek, vuur, eettafel, trein, voorspelling

We mochten tien super toffe inzendingen van jullie ontvangen! Op deze pagina kun je alle ingezonden verhalen terugvinden en lezen. Ook vind je er de instagram-handles van de auteurs (mits die niet anoniem wilden blijven) en kun je de feedback die wij op de verhalen gaven vinden.

Wil je zelf ook feedback geven op de verhalen? Dat is erg leerzaam, zowel voor jezelf (je analyseert een verhaal kritisch) als voor de ontvanger. Daarom hebben we op de verhalenpagina’s van deelnemers die graag feedback wilden ontvangen, de optie gegeven om reacties achter te laten. (Houd het daarbij natuurlijk wel gezellig en geef opbouwende kritiek in plaats van afbrekende; vervelende reacties worden verwijderd). Louter positieve reacties op de verhalen zijn natuurlijk meer dan welkom!

 

Alle inzendingen

Hieronder kun je alle inzendingen lezen en feedback geven. Als extraatje hebben we elk ingezonden handpalmverhaal voorzien van een kleine illustratie! Hover over de afbeelding om de naam van de auteur en de titel van het verhaal te zien. Op de pagina’s zelf is het mogelijk om (als de auteur dat wil) feedback en complimentjes voor de schrijver achter te laten!