Papieren Zwaard

Verhalenbundel: De pen en het zwaard

 

De pen en het zwaard is onze allereerste publicatie als Het Papieren Zwaard. Het is een verhalenbundel met drie korte fantasy-verhalen van rond de 7000 woorden, namelijk:

De hoogste prijs (geschreven door Arlette)
Kroonprins Arik krijgt op zijn veertiende verjaardag een zwaard dat bij zijn geboorte speciaal voor hem is gemaakt. Maar er rust een vloek op het wapen: elk leven dat het zwaard neemt, zal uiteindelijk moeten worden terugbetaald…

Kijk me aan (geschreven door Joany)
Wanneer Pyrrha betrapt wordt op een diefstal, mag ze een keuze maken: haar hand verliezen, of haar vrijheid winnen door een monster te doden. Ze kiest voor dat laatste, maar zal ze haar belofte waar kunnen maken?

Lang leve de koning (geschreven door Kirsten)
Na de dood van zijn vader is prins Cyrus maar geïnteresseerd in één ding: onsterfelijkheid. De druïde Nemea beweert dat ze het hem kan brengen in de vorm van een eeuwenoud zwaard. Samen met haar reist hij zijn lot tegemoet.

De bundel is een paperback met hoogglans en bevat 128 bladzijdes. Naast de verhalen bevat de verhalenbundel ook een soundtrack die je tijdens het lezen kunt beluisteren.

Door onze bundel aan te schaffen, steun je ons als schrijvers en het platform als een geheel. 💜 Op dit moment is de bundel uitverkocht, maar er wordt achter de schermen hard gewerkt aan een e-bookversie.