Papieren Zwaard

Samenwerkingen

We werken graag samen met schrijvers, illustratoren, boekenwinkels en iedereen die het Nederlandse fantasygenre een warm hart toedraagt. 

Database van kaftillustratoren en -designers

Ben je van plan een boek uit te brengen, dan kan een mooie kaft natuurlijk niet ontbreken. Het ontwerpen en/of illustreren van een kaft is echter een vak apart. Het is verstandig daar een illustrator of graphic designer voor aan te schrijven. We hoorden van verschillende schrijvers dat het vinden van een illustrator of designer lastig kan zijn. Ook zijn er op dit moment veel AI-gegenereerde kaften op de markt, en kan het lastig zijn het verschil te zien tussen een echte illustrator/designer en iemand die AI gebruikt.

Daarom besloten we ons netwerk aan te spreken en een database aan te leggen van illustratoren en designers die ervaring hebben met het illustreren van boekenkaften en openstaan voor nieuwe opdrachten. Hieronder vind je ze, plus hun websites en de socialemediakanalen waarop zij actief zijn. Neem een kijkje en ontdek misschien wel de ontwerper van jouw kaft!