Papieren Zwaard

We zijn live!

Gelukkig nieuwjaar en welkom!

Daar is hij dan: de website van het Papieren Zwaard is eindelijk live! Na maanden van voorbereiding markeert het nieuwe jaar 2022 het begin van ons avontuur en we hopen dat velen van jullie ons zullen vergezellen. We gaan er immers stiekem een beetje van uit dat je hier bent omdat je – op welke manier dan ook – een passie hebt voor het (Nederlandse) fantasygenre. Of je nou leest, schrijft, of misschien wel allebei, bij ons ben je aan het juiste adres!

 

Eerst even kort voorstellen met behulp van een kleine flashback naar de herfst van vorig jaar. Toen staken wij vijven voor het eerst onze koppen bij elkaar om na te denken over hoe we de Nederlandse fantasy het podium kunnen geven dat het verdient. Onze visie kristalliseerde zich al gauw in een online platform waarop zowel schrijvers als lezers hun passie kwijt kunnen. Verhalenwedstrijden, schrijfhulpmiddelen, leestips, we zagen het al helemaal voor ons. Het Papieren Zwaard was geboren!

Toch waren we ons ook bewust van de bergen die we nog moesten beklimmen om daar te komen. Een website opzetten, vormgeven én vullen is niet bepaald iets wat je in een middagje uit je mouw schudt. En dat is nog maar het begin. Maar gelukkig blijkt de cliché ‘samen sta je sterk’ toch bijzonder accuraat en houden we elkaar goed op de been! 

 

Wat kunnen jullie van ons verwachten komend jaar? Allereerst willen we onze kennisbank vullen met alle hulpmiddelen die we jullie te bieden hebben. Denk daarbij aan plot outlines of tips voor je worldbuilding. Daarnaast willen we ons platform met een vliegende start lanceren door challenges en wedstrijden te organiseren. Hopelijk kunnen we de mooiste verhalen daarvan bundelen en misschien zelfs laten drukken!

 

Uiteraard kunnen jullie onze wekelijkse updates volgen via ons instagram account @papierenzwaard of gewoon op onze homepagina. Wij hebben in ieder geval super veel zin om verder aan de slag te gaan. Hopelijk hebben we jullie ook al een beetje warm kunnen maken! 

Wil je nog meer over ons weten? Bekijk dan hier onze ‘over ons’ pagina.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *